kekksth.blogg.se

23 år. Kampsport & fotbollsgalning. Jobbar som undersköterska på Akutmottagning, and loves hiphop music brreee. thats it! Kekksth @ Instagram

back in blogging, skandalösa domslut osv!!

Publicerad 2013-11-17 17:41:00 i Allmänt,

Tja people, tänkte se om jag pallar ta upp en blogg,kommer väll mest bli min vardag,jobbet, mitt stora intresseför sport, kanske lite politik who knows, aja gör ett försök... 

 

Under natten mot söndag gick UFC 167 av staplen, GSP vs Hendricks, återigen fick vi se en titelmatch som avgörs av poängdomarna och slutar i total skandal, ska säga såg inte matchen live utan såg den i lugn och ro i efterhand och kan inte se hur man gett GSP fler ronder, var Jones vs gustafsson sist och många gånger före det, och nu återigen i en så pass viktigt match som om en UFC titel så gör domarna en helt konstigt och annorlunda bedömning än den största procenten av resten av världen, verkligen märkligt och ett stort problem att detta sker igen, att en idrottsman som lagt ner hela sitt liv på sin sport och tränat så hårt inför sitt livschans och endå när jobbet är gjort så blir han rånad av okunniga domare.

HUR(!?) ska vi komma åt problemet? eftersom detta kommer ta död på våran sport om det inte slutar, MMA kommer tappa sin trovärdighet helt och hållet, poängsystemet i sig tycker jag fungerar även om det är baserat från boxning, MEN om du är kunnig ska du kunna göra rätta bedömningar, NSAC måste helt enkelt få in kunniga domare med mma erfarenhet att dömma matcherna, allt för många gånger ser man nu domare som dömt matchen som en boxningsmatch vilket är helt befängt och blir ju helt felaktigt. ska UFC själv försöka få ordning på det och på något vänster få in egna poängdomare? vilket jag personligen tycker vore problematiskt eftersom UFC är en promotor och självklart finns en risk för korruption då.

verkligen less detta och förstår inte ens hur det kan tillåtas att vara ett problem i världens snabbaste växande sport, något måste göras nu!! men vad, vad tycker ni? något förslag?.

 

 
Bara se reaktionerna direkt efter sista ronden har slutat, GSP vet att han har förlorat och Hendricks firar just
att han vunnit sitt titelbälte!! trodde vi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela