kekksth.blogg.se

23 år. Kampsport & fotbollsgalning. Jobbar som undersköterska på Akutmottagning, and loves hiphop music brreee. thats it! Kekksth @ Instagram

SD, det är inte alltid så enkelt att peka ut ETT fel till allting.

Publicerad 2013-11-25 14:58:00 i Allmänt,

I dessa tider med Högervindar över hela europa, SD går framåt i vårat land, så kan det vara intressant att kolla tillbaka historisk när liknande ideologier har blåssat upp och fått mer fäste, jo vid ekonomiska kriser, precis som vi haft nu senaste åren då det gått trögt påden fronten och folk är missnöjda, så måste vi självklart hitta en syndabock och det är precis vad SDs politik gör och därav förmodligen lätt att fler människor hakar på det tåget vid tider av missnöje.
 
Problemet är bara att deras politik endast har en syndabock och inte en lösning på det egentliga problemet, knappast ensam kommande flyktingbarn från afghanistan eller människor som flyr kriget i syriens fel att det ekonomiska systemet kollapsat, utan snarare höjdarna som styr över resuserna som felet ligger hos, eller vid andra många fall då människor som haft det för bra som konsumerat to much och WHIPS så har vi inflation. 
 
Lika så kan man höra argument som att vi ska ge "våra svenska ungdomar"(hur definerar man svensk?) jobb först och främst, självklart vi ska ge alla jobb det vore helt underbart om folk slapp utanförskap, problemet är då återigen det rådande ekonomiska systemet eftersom att man från staten/myndigheter alltid ser till att ha en viss procents arbetslöshet pga av rädsla för inflation och därför cyntiskt håller man alltid en viss del av befolkningen utan för arbetsmarknaden med flit, och så är det! precis som man kan argumentera för en fri marknad och säga hur bra det är att det öppnar för alla osv kan man argumentera för baksidorna av det myntet, allting har även nackdelar.
 
Så SD, det är inte alltid så enkelt att peka ut ETT fel till allting.
Därav inte invandringen som är problemet i det stora hela det går betydligt djupare än så, kom även ihåg att fler människor skapar fler jobb inte tvärtom!
 
 
 
Kanske inte direkt alltid dom ordvalen jag själv skulle använda men budskapet går ju helt klart fram.
 
ta hand om er folket! =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela