kekksth.blogg.se

23 år. Kampsport & fotbollsgalning. Jobbar som undersköterska på Akutmottagning, and loves hiphop music brreee. thats it! Kekksth @ Instagram

Ambulansen är INGEN taxi!

Publicerad 2013-11-18 19:56:34 i Allmänt,

Läst på senaste tiden flera rapporter om ambulansens och akutmottagningarnas arbetesbelastning runt om i landet bara ökar och ökar, senast idag i Metro kan man läsa detta:
 
"Vanligt näsblod eller en tå som gör ont. Ambulanspersonalen skickas ofta ut alldeles i onödan – och det kan få allvarliga konsekvenser, enligt Rikard Uppenberg, ambulanssjuksköterska och huvudskyddsombud i Skåne"
 
Detta är verkligen problematiskt då det är ett stort hot mot patientsäkerheten eftersom då det verkligen behövs en ambulans kanske det inte finns någon bil ledig vilket kan sluta i total katastrof.
 
Så snälla folk nästa gång om ni funderar på att uppsöka vård men inte har någon bil eller inte kan "ta sig" använd inte ambulansen som ett transportmedel för att göra det lätt för dig för kan faktiskt finnas ett stannat hjärta som behöver den bilen mer just då,ring en riktig taxi istället! (vid akutsjukdom ska man självklart höra av sig till 112 och är man osäker ska man självklart alltid ta det säkra före det osäkra).
 
Förövrigt hjälp våran svenska Kampsports hjälte Alexander Gustafsson att få pryda omslaget till EA Sports nya UFC spel tillsammans med Jon Jones, in och rösta på http://www.ufc.com/covervote 
 
fred ut!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela