kekksth.blogg.se

23 år. Kampsport & fotbollsgalning. Jobbar som undersköterska på Akutmottagning, and loves hiphop music brreee. thats it! Kekksth @ Instagram

Offerrollen..Svarta duvor & vissna liljor!

Publicerad 2013-12-02 20:19:17 i Allmänt,

SD gör det igen, tar på sig offerkostymen som många gånger förut i Media och leker martyrer, för några veckor sen en liten tårta i ansiktet, som man faktiskt får ta för vad det är, en tårta, inget försök till misshandel eller mordförsök, kommer inte ihåg en enda sosse som bedrev en sådan häxjakt på en vanliga medborgare efter att ringholm blev tårtad, blev inte heller så brutalt nerslagen och omildtbehandlat av Bosses partikompisar i Sossarna som var med som i detta fallet då man ser Jimmies vänner är väldigt snabba på att hetsa upp sig.
 
Nåja, Sebbe Staxx och timbuktu har några få aningen kontroversiella textrader i deras nya singel "Svarta duvor och vissna liljor" som till exempel att dom ska "dunka jimmie gul & blå och hissa i en flaggstång" och att om dom hade varit med på kungsgatan med soran ismael (järnrörsskandalen) hade minsann SD Herrarna fått smaka på järnröret istället.
 
Jag är självklart emot våld av alla formet men samtidigt måste man förstå ironin i en rad som att dunka jimmie gul & blå med tanke på deras bevara sverige svenskt och försvara sveriges färger politik och förstå att timbuktu inte har någon som helst avsikt att misshandla Jimmie Åkesson på riktigt utan att ord är en rappares vapen och sitt sätt att ta kampen, med hans uttryck.
 
– Det är beklagligt att vi fortfarande 2013 inte kommit ifrån den primitiva retoriken att man ska spöa människor, säger Linus Bylund, stabschef hos Åkesson.
 
Hela det där uttalandet förlorar sin trovärdighet direkt hon öppnar munnen och blir faktiskt ganska löjligt med tanke på att det faktiskt var hennes högt uppsatta partifränder som sprang runt med järnrör på kungsgatan en sommarnatt och kallade tjejer för hora, det om något är primitivt.
 
Har även en fundering som jag vet även Özz Nujen nämnde, just det att vart alla Lars Vilks försvarare (många SD vänner) Som gick ut och försvarade honom i hans fall och hävdade den konstnärliga friheten och yttrandefriheten, vart är alla dom nu? men det kanske bara gäller när man är rasist och islamofob? jag vet inte märkligt iallafall.
 
 
Ta hand om er folket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela